24-03-13

optreden Steph Goossens

concerten

 

concerten

 

Optreden Steph Goossens

“ Opgejaagd en Wild “

 

Soms heeft een mens een beetje geluk.

 Mijn nichtje nodigde me een tijdje geleden uit om naar een voorstelling te gaan van Steph Goossens, zij ging niet graag alleen en dus dacht ze eventjes aan haar tante.

Ik zag dat wel zitten en op het einde van de maand maart was het al lente en de sneeuw en gladde wegen zijn dan allang verleden tijd, dacht ik.

Ik woon nogal in een landelijke omgeving met hellingen, die niet te doen zijn bij winterweer en vooral als het donker is hou ik er niet van de weg op te gaan als het sneeuwt of ijzelt.

 Dus ik dacht dat zal einde maart wel sneu zitten, dus heb ik ja gezegd tegen nichtje.

Maar zie koning winter wil dit jaar maar niet wijken voor de bevallige prinses lente en voila het was weer zover, zaterdag : het KMI geeft sneeuw en ijsregen en misschien ijzel.

 

Ikke god gebeden en op Meteo Vista gekeken en gezien de buienlijn + vriestemperatuur gingen zich inzetten na middernacht.

Wij dan toch naar het optreden – een echte aanrader hoor – wat die man presteert op het podium (helemaal alleen) amaai hoed af hoor!

 

Het verhaal speelde zich af op het appartement van een man die na jaren tegenslagen in zijn leven met vrouwen ,alleenwonende met zijn oude hond.

Het leven alleen ging hem niet af.

Soms was het heel grappig (bij momenten had ik buikpijn van het lachen) en soms was het heel droevig.

Super mensen een echte aanrader!!!!!!!!!!

 

Na afloop ging mijn nichtje nog op de foto met Steph en kocht zijn laatste dichtenalbum, waarin hij een lieve tekst schreef voor haar, echt een lieve man.

 En dan naar huis, in de sneeuwbuien en met een bang hartje, toch goed thuis geraakt.

Ik had een heel toffe avond, moet ik meer doen, eens buiten komen, in plaats van s’avonds voor de tv te hangen.

 

13:41 Gepost door emily in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: concerten |  Facebook |

Commentaren

Wij waren naar een verjaardagsfeestje zaterdag en toen we tegen middernacht huiswaarts reden was het ook voorzichtig aan.Niet ver voor ons reed een zoutstrooier en hoe meer we de kust naderden hoe gevaarlijker de weg er bij lag. 't Was ook met een zucht van oplucting toen we de oprit opreden. De andere morgen lag het wit ,het had 's nachts flink gesneeuwd.De zon mag al eens beginnen warmte geven ,want het is bitterkoud.
In elk geval heb je een mooie avond beleefd en het is meestal zo dat je achteraf zegt " dat moet ik toch eens meer doen"

Gepost door: magda | 25-03-13

De commentaren zijn gesloten.