26-01-11

kippenhok/werkplaats

P1000846.JPG

P1000851.JPG

KIPPENHOK/WERKPLAATS

 Heb ik niet ergens gelezen dat de overheid hoopt dat iedereen langer gaat werken om de vergrijzing op te vangen, waarom pest diezelfde overheid dan de oudere werknemers weg????????

 Op de werkplaats is het weer kippen verplaatsing.

Iedereen wil natuurlijk op het beste plaatsje en de beste stok zitten, en daarom wordt er wat af gekakeld en wordt er geslijmd bij de chefkip.

Ik werk sinds enkele jaren vier dagen per week, heb toen geen vermindering gekregen van het werk dat ik vroeger op vijf dagen deed; dus werk zat, maar kom het gaat nog net, buiten de periode van de landbouwtelling want dan is het echt hectisch.

 Nu de kippen en de hanen weer eens van plaats worden gezet,ben ik weeral eens van de partij en krijg ik bij al mijn werk nog eens de aflevering van de identiteitskaarten bij.

Oh nee, ik krijg geen weddenverhoging of bevordering, nee hoor niks daarvan, voor hetzelfde loon en tijd --meer werk.

Ik dus tegen de chef ‘nee’ gezegd - dit kan niet (ik had namelijk in een bekend vrouwenblad gelezen dat je moet nee leren zeggen, wat ik dan ook deed).

Maar oei dat had niet het juiste effect .

De chefkip wou er niks van weten en ik kreeg de volle laag, met als gevolg dat ik nu thuis zit met een beginnende burnout.

22:01 Gepost door emily in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.